ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΙΝΙΔΩΣΗΣ

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας “Κώστας Στεφανής” (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), εκτιμώντας την τεράστια σημασία της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΑ) και του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδισμού (ΑΕΑ), με τη συνεταιριζόμενη με αυτό HYGIEIA Scientific Research and Educational Cluster, συνδιοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: “Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση” (Β – ΚΑΑ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας, πυρόσβεσης, αλλά και σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να συμβάλει στην επιβίωση και την μετέπειτα ποιότητα ζωής των θυμάτων εμφραγματικών επεισοδίων.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, οι συμμετέχοντες θα μάθουν από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές  όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για την άμεση και σωστή εφαρμογή των μέτρων Β- ΚΑΑ και ΑΕΑ, μέσω εισηγήσεων και ειδικών ασκήσεων σε προσομοιωτές.

Το σεμινάριο είναι σύμφωνο με τις τελευταίες κατευθυντήριες Οδηγίες των Διεθνών Οργανισμών AHA, ERC, και ILCOR με αντικείμενο την ΑΝΑΚΟΠΗ – ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ.

Χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το σεμινάριο διοργανώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας.