Το Ινστιτούτο

Η HYGIEIA Scientific Research and Educational Cluster, τεχνοβλαστός του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας “Κώστας Στεφανής” (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) δραστηριοποιείται στους τομείς της επιστημονικής έρευνας και της μετεκπαίδευσης, παρέχοντας παράλληλα ιατρικές υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

Η HYGIEIA στοχεύει να ενισχύσει την καινοτομία στην επιστημονική έρευνα με άξονα τη διεπιστημονικότητα, ενώ υποστηρίζει τους επαγγελματίες να ανταποκριθούν στις εξελισσόμενες ανάγκες μέσω πιστοποιημένων σεμιναρίων, ημερίδων και μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων .

Παράλληλα, προωθούμε δράσεις κοινωνικής ευθύνης για την πρόσβαση του κοινού σε θέματα Υγείας και την αρωγή των ασθενών και των οικογενειών τους.

Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για το έργο, τις δημοσιεύσεις, τις ημερίδες και τα σεμινάρια του Ινστιτούτου και να δηλώνετε συμμετοχή στις δράσεις που σας ενδιαφέρουν.

Το επιστημονικό μας προσωπικό θα χαρεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε μια πρόταση ή ένα πρόγραμμα στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας!

Υπό Κατασκευή